دسته بندی : فنی و مهندسی _ صنایع غذایی و کشاورزی ، فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) فروشگاه کتاب : مرجع فایل قسمتی از محتوای متن ... تعداد صفحات : 21 صفحه حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و کیفیت کاربر نهایی گندم atricum aestivum L تاثیر میگذارد. مطالعات قبلی ثبات محصول و ارکیبات محصول را در فشار رطوبت ارزیابی کردند. این بررسی ثبات پارامترهای با کیفیت گندم بهاری را نسبت ب ...- ۹۵/۱۲/۲۷